KONTAKTA OSS

Bloggen

Måla din dekor med vanlig färg

Hur du målar din dekor med vanlig färg!

1. Gör rent dekoren med vatten och luddfri trasa.
2. Om du vill kan du slipa kanterna med en nagelfil.
3. Använd roller eller pensel när du målar. Pensel behövs åtminstone när du ska måla kanterna. Måla minst två lager färg.
4. Låt torka, gärna en dag extra för att inte få fingeravtryck i färgen.
5. Om du målat möbeln du ska fästa din dekor på så kan du behöva förstärka med lite lim i små prickar på utvalda ställen bak på dekoren efter att du tagit av pappret. Detta för att den dubbelhäftande tejpen får svårt att fästa om ytan är nymålad och glatt.
6. Sätt fast dekoren och tryck försiktigt dit den.

Frontcover i Sköna Hem

Härliga Måndag!

Vaknade upp ordentligt i morse när vi såg att Jannice Wistrand, Simplicity, hade skrivit ett inlägg om oss på sin blogg hos Sköna Hem. Jättekul!
Jannice har testat några av våra dekorer och vi hoppas att vi snart får se dem på några av hennes möbler i hennes fina hem i Råå.

Om du vill läsa hennes blogginlägg så hittar du det på länken nedan:

Till Simplicitys blogg på Sköna Hem

Du kan köpa våra produkter här hos oss, vår återförsäljare Dukat bord och snart hos Inredningsspecialisten 

Ha en fin vecka!

Kram från oss

Efter Formex

Efter att ha vilat upp oss efter Formex-mässan har vi nu påbörjat arbetet med att uppdatera hemsidan, både med nya mönster och med att översätta all text till engelska så att vi kan börja sälja till flera länder i Europa. Håll utkik på våra sidor i sociala medier för att se de senaste mönsternyheterna. Vi har blivit kontaktade av några magasin och tidningar de senaste dagarna så det visar sig framöver om vi dyker upp i några tidningar. Jättekul att intresset är så stort för våra mönster.

Formex-mässan 2017

Just nu förbereder vi oss för Formex-mässan som pågår mellan 18-21 januari.  Det är första gången vi är med på en så pass stor mässa och det ligger både förväntan och nervositet i luften. Vi kommer att ha med oss flertalet av våra mönster i vår monter A25:12. Väl mött!